Arı ve Arıcılık Malzemeleri

Avrasya Arıcılık

Avrasya arıcılık, sektöre Sinop ilinin Dikmen ilçesinde başlamıştır. Daha sonra İstanbul’da Ümraniye ilçesinde Dudullu semtinde devam etmiştir. Avrasya arıcılık, çok uzun yıllardır arı ve ana arı satışı yapmaktadır. Sektörde son yıllarda da müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için arı malzemeleri satışına başlamış bulunmaktadır.

Avrasya Arıcılık Hangi İlde

Avrasya arıcılık, İstanbul’da Ümraniye ilçesinde Dudullu semtin de yer almaktadır.

Avrasya Arıcılık İletişim

Avrasya arıcılık, daha uygun fiyata alışveriş yapabileceğiniz gibi N11, Trendyol, Gittigidiyor, Pttavm, Hepsiburada e-ticaret sitelerinde avrasya arıcılık diye aratarak ürünlerini inceleyip sipariş verebilirsiniz ama komisyon oranlarından dolayı Avrasya Arıcılık sitemize kıyasla büyük e-ticaret sitelerinde biraz pahalı olmaktadır.

Avrasya Arıcılık Telefon ve Adres Bilgileri

Sipariş Hattı: 0532 443 47 57
Şikayet/Öneri: 0543 350 50 91

E-Posta Adresi: info @ avrasyaaricilik.com.tr
İstanbul Adresi: Aşağı Dudullu Mah. Kevser Sok. No:23/A Dudullu/Ümraniye/İstanbul

Avrasya Paket Arıcılık

Avrasya paket arıcılık, paket arı ve ana arı satışı da bulunmaktadır.

Avrasya Arıcılık

Avrasya Arıcılık Malzemeleri

Avrasya arıcılık malzemeleri, sitesinde bulunan arıcılık malzemeleri siparişi verebilirsiniz. Ürün siparişlerini hem kredi kartı ile hem havale/Eft olarak aynı zamanda kapıda ödeme şeklinde ürün teslim alabilirsiniz.

Avrasya arıcılık malzemeleri, ürün siparişinizi verdikten sonra kargolar 1 ila 2 gün içinde kargoya verir. Yine sorularınız olursa ilgili ürünün yorumlar kısmından veya iletişimdeki telefon numaralarından her zaman sorabilirsiniz. Bütün arıcılık malzemeleri dükkanımızdan direk kargo yapılmaktadır.

Avrasya arıcılık, arıcılık malzemeleri konusunda kendini ispatlamış bir firmadır.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Arıcılık, Arı Ürünleri ve Arı Malzemeleri