Arı ve Arıcılık Malzemeleri

Arıcılık Fuarı ***** 2021

Arıcılık Fuarı, ülkemizde düzenli olarak düzenlenen fuarlar arasında yer almaktadır. Arıcılık Fuarı, son zamanlarda pandemi haline gelen COVİD-19 sebebiyle tedbirlerle beraber düzenleneyeceği söylendi. Arıcılık fuarı, tüm arıcılarımızın beraber toplandığı ve bilgi alışverişi yapıldığı güzel etkinliklerdir.

Arıcılık Fuarı ***** 2021

Arıcılık Fuarı 2021 Yılında Ne Zaman Olacak?

Arıcılık Fuarı 2021 yılında korona tedbirlerleri ile beraber İstanbul ilimizde olacağı açıklanmıştır. Fuar bilgileri aşağıda yer almaktadır.

2021 Yılı  İstanbul Arıcılık Fuarı
Tarih: 11-12-13-14 Şubat 2021
Yer: Avrasya Gösteri Merkezi – Yenikapı/İstanbul

Konum bilgileri aşağıda yer almaktadır;

Arıcılık Fuarı her sene olduğu gibi 4 gün sürüyle olacak şekilde planlanmıştır. 2021 yılıda da gelenek bozulmadan 4 sene dolu dolu bir fuar olacak gibi gözüküyor. Fuar 11 Şubat Perşembe Günü başlayıp 14 Şubat Pazar günü son bulacaktır. Daha önceden belirttiğimiz gibi 2021 yılındaki fuar COVİD-19 tedbirleri ile gerçekleşecektir.

Arıcılık fuarı geçen sene renkli görüntülere tanıklık etti. Arıcılık ve arıcılık malzemelerine ilgi gösteren herkes fuar alanındaydı, bilgi alışverişi ve arıcılık malzemesi kullanımın hakkında detaylı bilgiler alan arıcılarımız bu hususta fuarların daha çok olması isteğinde bulundular.

Arıcılık malzemesi satışı konusunda fuar alanında ürünlerini satan esnaf arkadaşlar da fuardan memnun ayrıldı. Arıcı arkadaşlarına yararlı ve yerinde malzeme kullanımı için bilgilendirdiler ve satışlarını yaptılar.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Arıcılık, Arı Ürünleri ve Arı Malzemeleri